Terapi/Utbildningar

Jan Pettersson Hallström

Socionom & dipl.samtalsterapeut

Samtal, gruppträffar & utbildningIndividuella samtal 


Vi utforskar tillsmmans vad du behöver för att minska din stress och öka din livskvalitet. 
Läs mer

Coaching/friskvård


I coachingsamtal utgår vi från ett manualbaserat program på totalt 12 sessioner/ 6 dubbelsessioner där vi tillsammans jobbar oss igenom de  sex kärnprocesser som ACT modellen består utav och som har god evidens i randomiserade kontrollerade studier.


Ges även som minigrupp på upp till tre deltagare. 


Läs mer

Gruppträffar


Styrkan med gruppträffar ligger främst i att vi delar erfarenheter - både svåra stunder och härliga ögonblick. Både motgångar och framgångar. I grunden är vi människor flockdjur. Genom att dela erfarenheter med varandra blir vi stärkta. Det har en läkande effekt.


Antal deltagare i gruppen är 3-6 personer. Du anmäler dig till tre träffar åt gången och vi träffas varannan vecka. Det finns ingen bortre gräns hur länge du deltar men minsta antalet gruppträffar är tre gånger i följd. Var Sjätte vecka tas nya deltagare in om det finns plats. 


Inget krav men rekommendationen är att ha gått kursen ACT - Att hantera stress och främja hälsa eller ACT-MALM - för minskad stress och ökad livskvalitet.


Läs mer

Kurser


Jag ger två kurser:

ACT - Att hantera stress och främja hälsa. Känd kurs som erbjuds i hela Sverige och har sina likvärdigheter i övriga Europa (ACT at Work). Kursen innehåller praktiska övningar och teori. En innehållsrik kurs med relativt högt tempo. Upplever du vardags- och jobbstress men det har inte gått så långt som sjukskrivning och du behöver hitta ett hållbart förhållningssätt så Du orkar i längden. Då kan det här vara rätt kurs för dig.


ACT-MALM - för minskad stress och ökad livskvalitet. Kursen har ett fokus på praktiska övningar och lite mindre teori. Kursen håller ett lungt tempo. Upplever Du hög stress i din vardag? Du kanske även har blivit sjukskriven? Då kan det här vara rätt kurs för dig.


Läs mer

Föreläsningar/Workshops


Nyfiken på ACT? "Tredje vågens beteendeterapi" 

Introduktionsföreläsning om terapiformen som växer snabbt i västvärlden.

Det blir teori på en grundläggande nivå men framförallt möjlighet att få prova på olika övningar som används i ACT för minskad stress och ökad livskvalitet. 


Påfyllnadsträffar i ACT:

Workshop/föreläsning för dig som har någon form av tidigare erfarenhet av ACT; läst en bok, varit på en föreläsning, gått kurs etc. Innehåller både teori och praktiska övningar.


Läs mer

Konsultuppdrag


Läs mer

BEHÖVER DU HJÄLP?...Jan Pettersson Hallström

Socionom & dipl. samtalsterapeut i KBT/ACT
jan.pettersson@actcenter.se

© Copyright. All Rights Reserved.